Join the Pipe

Duurzame kraanwaterfles
GewoonGroen biedt in samenwerking met Join the Pipe een mooie navulbare kraanwaterfles.
De flessen kunnen eenvoudig met kraanwater worden afgevuld en zorgt voor minder afval op kantoor, onderweg of evenement.
 
Buy One Give One
GewoonGroen bouwt enthousiast mee met Join the Pipe aan de eerste community van kraanwaterdrinkers met als droom een eerlijke verdeling van drinkwater in de wereld. Voor elke verkochte fles geeft Join the Pipe er ook één aan een schoolkind in Afrika. Voor de allerarmste kinderen waar op school geen water of goede sanitaire voorzieningen voorhanden zijn, is een bidon een simpele en effectieve manier om ziektes te voorkomen.
 
Bestellen
Deze mooie flessen zijn in verschillende kleuren te bestellen via GewoonGroen. Mail je wensen naar info@gewoongroen.eu. Deze mooie betaalbare designfles is te voorzien van een unieke print, logo of eigen kleuren.
 
Kraanwaterflessen voor bedrijven
Wanneer je als bedrijf de ambitie hebt om duurzamer te worden is het essentieel dat medewerkers, klanten en gasten positief gestimuleerd worden om hun gedrag aan te veranderen.
Dit kan door hele hele simpele en snel in te voeren acties. 
Vervang bronwater in plastic flesjes en stimuleer mensen om kraanwater te drinken met een fles die mensen graag hergebruiken.
 
Het drinken van kraanwater wordt veel meer gedaan als water eenvoudig te verkrijgen is en je een een fles kan vullen. Kraanwater is gezond, lekker en spaart het milieu en de perfecte vervanger van frisdrank en koffie.
 
Kraanwater tappunten
Join the Pipe heeft verschillende tappunten voor kraanwater. Voor binnen en buiten of als barmodel. De tappunten hebben een mooi design, zijn gebruiksvriendelijk en voorzien van alle keurmerken. 
Het tappunt is stoer, sterk en makkelijk in gebruik en onderhoud. Zolang er een waterleiding in de buurt is kan hij zowel binnen als buiten worden geplaatst en ook in de winter worden gebruikt.
De aansluiting is gratis in een verzorgingsgebied van Vitens. 
Het barmodel geeft gekoeld plat water en water met bubbels en is eenvoudig te installeren in de bar of pantry. Met de aanschaf of huur van een tappunt ondersteun je direct een waterproject in een ontwikkelingsland. 
 
Als je bij GewoonGroen een tappunt besteld krijg je voor de gebruikers een mooie kraanwaterfles kado zodat overal water kunt drinken. Of ontvang gratis flessen waarmee je een verkoopactie kunt organiseren voor de financiering van een tappunt.
 
Gezond kraanwater
Kraanwater is de ideale dorstlesser. Het is gezond, gratis en makkelijk verkrijgbaar. Dagelijks kraanwater drinken kan de kans op overgewicht al met 30% verminderen. 
 
In Nederland hebben wij toevallig het beste kraanwater van de wereld dus laten we daar dan zoveel mogelijk gebruik van maken. Samen met de Nederlandse waterleidingbedrijven heeft Join the Pipe een tappunt ontwikkeld die inmiddels in al op vele steden en dorpen te vinden zijn op sportvelden, schoolpleinen, bedrijven, stations en evenementen terreinen.
 
Een duurzaam, sterk en hygiënisch tappunt dat zowel binnen als buiten eenvoudig te gebruiken is, met of zonder fles. De aansluiting van een tappunt wordt door een aantal waterleidingbedrijven gratis verzorgd.