GasTerra NV

GasTerra heeft GewoonGroen gevraagd om een duurzaam hygiëne advies voor inrichting van de sanitaire ruimten, koffiecorners en pantry's.

GasTerra gebruikt nu ongebleekte en 100% gerecyclede handdoekjes en toiletpapier van North River. Deze producten zijn duurzaam geproduceerd met minimale CO2 uitstoot, 100% windenergie en minimaal waterverbruik. Bij de keuze van de producten is rekening gehouden met de afmetingen van de bestaande dispensers zodat een kostbare investering op dit vlak achterwege kon blijven. 

 
Gebruikers worden geïnformeerd over een duurzame manier van productverbruik door informatie in de toiletruimtes en interne nieuwsblad. Ook voor de gasten van GasTerra wordt hiermee de duurzame keus van GasTerra geïllustreerd. 
 
GasTerra is een internationaal opererende handelsonderneming in aardgas. Op donderdag 4 april 2013 is officieel het nieuwe kantoor van GasTerra in Groningen geopend. Voor dit nieuwe onderkomen is een bestaand kantoorgebouw zo verbouwd en herontwikkeld dat het voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van duurzaamheid en energie-efficiëntie. 
Het gebouw is een aantrekkelijk, ruimtelijk en open kantoorgebouw met energielabel A+. Dit gerenoveerde kantoorpand draagt bij aan het terugdringen van het gebruik van fossiele brandstoffen en geeft ook een attractief en adequaat antwoord op de problematiek rondom aanhoudende leegstand van kantoren.
 
Opdrachtgever is Wiebe Dijkstra - Manager Inkoop & Facilitaire Zaken