Over GewoonGroen

 

Is het uw ambitie om bij te dragen aan een beter leefmilieu? Hygiëne raakt u iedere dag en is eenvoudig te verbeteren. Neem contact op en ik kom graag bij u langs.
 
GewoonGroen adviseert u bij uw keuze voor hygiëneproducten die het milieu minimaal belasten en ondersteunt u bij het maken en implementeren van een duurzaam hygiëne plan. Ook communicatie richting uw gasten, werknemers en klanten is onderdeel van onze dienstverlening. Doelstelling is om een minimale belasting van het milieu te realiseren met een maximaal rendement,  op een vernieuwende manier. Samen zorgen we voor een groene toekomst!
 
Visie
Hygiëne wordt steeds belangrijker en raakt ons iedere dag. Er is bij de consument nog weinig kennis over de herkomst, productie en het gebruik van hygiëne producten. Te veel producten belasten onze leefomgeving door verspilling, milieubelastende productie en aantasting van natuurlijke bronnen. 
Duurzame hygiëne is een optimale combinatie van bewustwording,  effectiviteit, eenvoud en vriendelijkheid  voor mens en milieu.
Met een kleine aanpassing van ons gedrag sparen we de aarde voor nu en voor later. 
 
Missie
GewoonGroen draagt bij aan de bescherming van onze leefomgeving voor nu en voor later. GewoonGroen geeft duurzaam hygiëne advies op maat met focus op het behoud van onze natuurlijke bronnen, bescherming van mensen en het minimaliseren van milieubelastende producten.
GewoonGroen informeert, ontwikkelt duurzame hygiëne concepten en brengt duurzame producten die bijdragen aan optimaal werkplezier, minimale milieubelasting en maximaal rendement.
 
Over Bert Groen

Na mijn HEAO en loopbaan in onder meer de verpakkingen en papierindustrie ben ik meer dan 15 jaar werkzaam als zelfstandig ondernemer. Sindsdien heb ik diverse bedrijven opgestart en voor een aantal marktleiders projecten succesvol uitgevoerd. Ik woon met mijn vrouw en twee pleegzonen in Driebergen en ben geregeld onderweg op de racefiets in de prachtige omgeving van de Utrechtste heuvelrug en te vinden in de CrossFit Box. In mijn vrije tijd speel ik het liefst gitaar en piano en geef pianoles aan kinderen. Ik hou van reizen, ontdekken, cultuur, lekker eten en neem ik de tijd om een goede balans te vinden in privé-werk.
 
Met visie, passie en gedrevenheid heb ik al veel mooie doelen bereikt. Ik ga altijd uit van het positieve en geef nooit op. Ik regel het en ga door tot het resultaat is bereikt en behaal doelstellingen die vaak onmogelijk lijken. Ik heb een groot netwerk in zowel de B-to-B als de B-to-C markt. In 2005 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer. Sindsdien heb ik diverse bedrijven opgestart en voor een aantal marktleiders projecten succesvol uitgevoerd.