Over GewoonGroen

 

Is het uw ambitie om bij te dragen aan een beter leefmilieu? Hygiëne raakt u iedere dag en is eenvoudig te verbeteren. Neem contact op en ik kom graag bij u langs.
 
GewoonGroen adviseert u bij uw keuze voor hygiëneproducten die het milieu minimaal belasten en ondersteunt u bij het maken en implementeren van een duurzaam hygiëne plan. Ook communicatie richting uw gasten, werknemers en klanten is onderdeel van onze dienstverlening. Doelstelling is om een minimale belasting van het milieu te realiseren met een maximaal rendement,  op een vernieuwende manier. Samen zorgen we voor een groene toekomst!
 
Visie
Hygiëne wordt steeds belangrijker en raakt ons iedere dag. Er is bij de consument nog weinig kennis over de herkomst, productie en het gebruik van hygiëne producten. Te veel producten belasten onze leefomgeving door verspilling, milieubelastende productie en aantasting van natuurlijke bronnen. 
Duurzame hygiëne is een optimale combinatie van bewustwording,  effectiviteit, eenvoud en vriendelijkheid  voor mens en milieu.
Met een kleine aanpassing van ons gedrag sparen we de aarde voor nu en voor later. 
 
Missie
GewoonGroen draagt bij aan de bescherming van onze leefomgeving voor nu en voor later. GewoonGroen geeft duurzaam hygiëne advies op maat met focus op het behoud van onze natuurlijke bronnen, bescherming van mensen en het minimaliseren van milieubelastende producten.
GewoonGroen informeert, ontwikkelt duurzame hygiëne concepten en brengt duurzame producten die bijdragen aan optimaal werkplezier, minimale milieubelasting en maximaal rendement.
 
Over GewoonGroen

Mijn naam is Bert Groen, 43 jaar en woonachtig in de prachtig groene bosrijke omgeving van Driebergen. 
Ik heb ruim 20 jaar ervaring in de hygiëne markt. Zeven jaar geleden heb ik de stap gemaakt naar het eigen ondernemerschap om me vooral in te zetten voor een eerlijke en duurzame wereld. Ik had op dat moment de functie van Salesmanager Nederland bij SCA Hygiene Products, de marktleider in tissueproducten in Europa. 
Als commercieel directeur en mede eigenaar van Friends Hygiene hebben we duurzame hygiëne in Nederland op de kaart gezet met nieuwe concepten zoals Hygiene for Live, Hygiëne Bewust en 100%ECO.
In 2013 ben ik gestart met GewoonGroen. Ik ken de hygiënemarkt van binnen en van buiten. Met de kennis die ik heb opgedaan, voeg ik als specialist veel waarde toe op het gebied van hygiëne, duurzaamheid en rendement. Mijn ambitie met Gewoon Groen is als "duurzame hygiënespecialist" de kwaliteit van hygiëne verbeteren op een professionele, duurzame en vooral fijne manier.